Cât s-a schimbat Liviu Vârciu de când este tătic! Ce face artistul în fiecare dimineaţă

21 august 2019   Vedete

Liviu Vârciu este acaparat de rolul de tătic. Pentru a fi cât mai aproape de fiica lui, artistul a devenit o persoană matinală.

“Cel mai mişto lucru care mi s-a întâmplat de când sunt tătic este... trezitul de dimineaţă. Acum mă trezesc devreme, am ziua mai lungă, ceea ce este foarte bine. Nu mă pot supăra pe fii-mea că mă trezeşte. Dar dacă m-ar fi sculat altcineva, ar fi ieşit scandal mare”, mărturiseşte şarmantul brunet.

De asemenea, de când s-a mutat la casă, artistul a devenit un om gospodar. “Mi-am descoperit latura asta de când m-am mutat la casă. Până atunci, nu făceam nimic în apartament. Acum zugrăvesc, vopsesc, mi-am luat tot felul de scule să tai, să sudez. Partea electrică a casei eu am făcut-o. Cu un electrician profesionist alături”, adaugă el.

Liviu Vârciu va putea fi văzut din toamnă la Te cunosc de undeva. Artistul nu se poate obişnui cu lentilele de contact, în schimb, nu-l deranjează să poarte rochii sau pantofi cu toc, atunci când joacă în travesti. “De mic am fost îmbracat în rochiţe, pentru că mama şi-a dorit o fetiţă. Aşa că nu mă deranjează nici hainele femeieşti, nici pantofii cu toc. În schimb, am avut probleme cu ochii de când m-am născut, pentru că am avut canalele lacrimale înfundate. Am rămas cu această sensibilitate şi de aceea îmi este foarte greu să port lentilele de contact”, explică el.

Mai multe