Cât s-a transformat băiatul Romaniţei Iovan! Albert are la 14 ani alura unui manechin

5 octombrie 2020   Vedete

Şi-a pierdut tatăl când avea doar nouă ani. Ar fi avut multe momente de petrecut împreună, dar timpul a fost prea scurt şi clipa despărţirii a venit prea repede. I-a fost greu să accepte, dar a învăţat să trăiască cu amintirea pilotului Adrian Iovan în suflet. Şi-a găsit alinarea în munţi, a păşit în locurile în care  tatăl său a zburat pentru ultima oară. El şi Romaniţa şi-au construit o lume a lor, iar timpul nu a curs în zadar.

Albert a împlinit zilele trecute 14 ani. E un adolescent, dar are maturitatea unui adult. Şi, asemenea mamei sale, o frumuseţe greu de trecut cu vederea.  I-a moştenit multe dintre trăsături,  are o statură impunătoare, aşa că i-ar putea lua oricând locul pe podiumul de defilare.

„L-am crescut independent, adică mi-am dorit să îi dau libertatea de mic. L-am trimis în prima tabără la trei ani şi zece luni. Era cel mai mic de acolo tabără. Şi a repetat figura ani la rând. Deci în fiecare an pleacă în cel puţin o tabără. Am dorit ca în momentul în care a crescut mai mare şi am putut să am discuţii serioase cu el, orice ar vrea să facă sau orice gând are să mi-l comunice. Nu l-am bătut niciodată.”, povestea Romaniţa Iovan.

Mai multe