Cătălin Bordea a lipsit de la emisiunea lui Capatos pentru că a avut coronavirus. Cu ce simptome s-a luptat

27 octombrie 2020   Vedete

Cătălin Bordea a fost diagnosticat cu coronavirus şi a stat două săptămâni în izolare. Acesta a fost motivul pentru care actorul a fost înlocuit la XNS de Paula Chirilă.

Bordea recunoaşte că boala i-a dat toată viaţa peste cap.

“Am luat pentru mine, am împărţit cu nevasta-mea. Acum sunt bine. Am avut cam 5 zile nasoale. O sfârşeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viaţa mea aşa ceva, pur şi simplu îţi vine să dormi. Am experimentat bătrâneţea, Sfârşeala pe care o avea bunicul meu cănd îl dureau oasele. Mă dureau oasele, muşchii. Şi am avut o formă uşoară. Psihic e nasol pentru că nu ştii cu ce simptome te trezeşti a doua zi', a povestit actorul.

Cu toate astea, Bordea recunoaşte că soţia lui a fost mult mai afectată şi a rămas fără gust şi miros. “Livia a rămas fără gust şi miros, eu n-am rămas. Am putut să fac câteva chestii prin casă pe care n-am putut să le fac în toţi anii de relaţie, pentru că ea a rămas fără miros. Poftă de mâncare zero, chestii de genul ăsta. După 7 zile, mi-am revenit, făceam flotări în casă. Livia începuse cu sfârşeala în a şaptea zi . O să mă duc să-mi fac analiza de anticorpi, că vreau să donez plasmă”, a mai spus Bordea.

Mai multe