Catherine Zeta-Jones, încântată de Castelul Peleş! ”Dacă aş fi prinţesă, mi-ar plăcea să locuiesc aici”

21 octombrie 2021   Vedete

Catherine Zeta-Jones este încântată de periplul său în România. Actriţa filmează pentru producţia ”Familia Addams”, iar acum a ajuns la Sinaia, la Castelul Peleş.

Celebra actriţă a postat un nou video pe contul său de Instagram, unde le arată fanilor, cu încântare, Castelul Peleş. Vedeta a spus că îi place foarte mult şi că dacă ar fi vreodată o prinţesă, i-ar plăcea să locuiască aici.

Nu au lipsit nici conflictele. De la o postare atât de frumoasă, s-a ajuns şi la discuţii pro şi contra mască, pe pagina divei. Cineva i-a spus că nu ar trebui să o poarte, că doar e în aer liber şi i-a recomandat să înceteze ”propaganda stupidă”. Însă replica actriţei nu s-a lăsat aşteptată. Ea a spus că în România este obligatorie purtarea ei şi că spre deosebire de alţii mai puţin norocoşi, ea are un miros foarte bun în clipa de faţă.

Superba actriţă a apărut destul de camuflată, îmbrăcată în negru, non culoarea preferată a personajului pe care îl interpretează, Morticia Addams. Ea a optat şi pentru o bască neagră, ochelari de soare şi mască neagră.

Foto: Instagram şi Profimedia

Mai multe