Câţi bani au primit câştigătorii emisiunilor TV în 2020. Ce vedete şi ce oameni obişnuiţi s-au îmbogăţit în pandemie

22 decembrie 2020   Vedete

Chiar dacă a fost un an greu, cele trei televiziuni fruntaşe, Pro TV, Antena 1 şi Kanal D, şi-au conti­nuat programele obişnuite. Telespectatorii au fost răsfăţaţi cu show-uri şi concursuri spectaculoase, iar curajoşii concurenţi s-au ales cu premii pe cinste. În total, 395.000 de euro şi 350.000 lei.

Televiziunile au împărţit anul acesta bani la 16 câştigători (7 vedete şi 9 oameni obişnuiţi). Cine sunt cei care au devenit mai bogaţi?

Radu Palaniţă (41 de ani), un mecanic auto, a câştigat în mai, anul acesta, "Românii au talent" şi premiul de 120.000 de euro pus în joc. El a fost golden-buzz-ul lui Florin Călinescu. Este interesant faptul că participase şi la "Vocea României" şi nu a trecut mai departe. Finala a fost una atipică, de acasă, din cauza pandemiei.

Sorin Bontea (50 de ani) şi Răzvan Fodor (45 de ani) au câştigat sezonul 3 din "Asia Express" şi 30.000 de euro de la Antena 1. Dacă Bontea era jurat la "Chefi la cuţite", lui Răzvan i s-a dat pe mână emisiunea "Burlacul" pe care a filmat-o în România şi în Turcia şi a fost cooptat în serialul "Adela". Trebuie menţionat că filmările au avut loc în ultimele luni din 2019.

Elena Ionescu (32 de ani), ex Mandinga, a câştigat pe 31 mai primul sezon din "Survivor România" şi 250.000 de lei la Kanal D. Solista a declarat că îşi va cumpăra casă cu premiul obţinut pentru că ea şi fiul ei stăteau în chirie.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Mai multe