Catrinel Menghia, apariții superbe la Cannes, alături de iubitul ei, la doar două luni după ce a născut

22 mai 2024   Vedete

Actrița cunoscută în Italia cu numele de scenă Catrinel Marlon a avut două apariții divine la Cannes, la două evenimente separate.

Aparițiile ei ireproșabile au venit la doar două luni după ce frumoasa româncă a născut, pe 22 martie, al doilea ei copil, Leon, un băiețel venit pe lume în urma poveștii de dragoste pe care fotomodelul o trăiește cu regizorul italian Massimiliano di Lodovico de peste zece ani.

Catrinel Menghia, în vârstă de 38 de ani, și Massimiliano mai au o fiică, pe numele ei Caroline, născută în anul 2019.

Ei bine, proaspăt refăcută după nașterea micuțului Leon, Catrinel a afișat o siluetă divină pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes, acolo unde este prezentă la fiecare ediție. Invitată la premiera filmului The Apprentice, pe 20 mai, vedeta de origine română a ales o rochie burgundi cu paiete, mulată pe corp, completată de o pereche de sandale și bijuterii în ton cu nuanța rochiei.

O zi mai târziu, pe 21 mai, la evenimentul anual de la Cannes al brandului de bijuterii Chopard, numit de data aceasta “Once Upon A Time”, organizat la celebrul hotel Eden Roc, Catrinel a purtat o rochie diafană, în nuanța pielii și cu un print în relief în ton, piesă accesorizată cu superbe bijuterii cu pietre prețioase.

Catrinel Menghia, pe numele de scenă Marlon, s-a născut la Iași și și-a început cariera de model la vârsta de doar 16 ani. De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii.

Frumoasa româncă a fost căsătorită timp de șase ani cu Massimo Brambati, fost fotbalist și avocat, de care s-a separat în anul 2011. Din 2012, aceasta are o relație cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, căruia i-a dăruit doi copii frumoși, dar cu care nu a făcut, însă, pasul spre altar.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe