Ce familie frumoasă are Laura Pausini! Fiica ei a împlinit 8 ani

10 februarie 2021   Vedete

Laura Pausini a avut zilele acestea două motive de bucurie şi sărbătorire: fiica ei, Paola, a împlinit opt ani. Totodată, una dintre piesele ei se bucură din nou de succes internaţional

"Opt ani împreună cu tine, Paola. În viaţă, bagheta magică a lui Harry Potter nu există, dar niciodată să nu te temi să creşti fericită. Noi te vom sprijini întotdeauna", a fost mesajul artistei pentru fata sa, care a împlinit 8 ani şi pe care a aniversat-o cu o petrecere care a avut tema Harry Potter. Paola este fiica ei şi a lui Paolo Carta (56), chitarist şi producător muzical, care face parte din formaţia Laurei Pausini şi care îi este partener de viaţă artistei din 2005. Cei doi s-au cunoscut după un concert la Paris, iar Laura a mărturisit că, la început, nu a dat şanse iubirii lor, pentru că el era divorţat, având deja trei copii. "Mi-a luat mult să accept această iubire. Dar sentimentele au fost mai puternice decât raţiunea. El mi-a schimbat viaţa şi a fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă", a declarat Laura.

Dincolo de bucuria din familie, artista în vârstă de 46 de ani mai are motive de sărbătorire - care sunt legate de cariera sa. Piesa ei "Io si (Seen)" de pe coloana sonoră a filmului "The Life Ahead", cu Sophia Loren în rolul principal, a fost nominalizată pentru Cel mai bun cântec la Globurile de Aur şi Critics Choice Awards. De altfel, şi filmul a fost nominalizat la Globul de Aur şi Critics Choice pentru Cel mai bun film străin.

Foto: Instagram

Mai multe