Ce fată frumoasă are Horia Brenciu! ''Când te hotărăşti să mergi pe calea muzicii, o să fiu numai şi numai lângă tine''

22 septembrie 2021   Vedete

Horia Brenciu e un adevărat tată pentru fiicele soţiei sale, Alice Dumitrescu.

Chiar dacă nu este părintele lor biologic, artistul a ştiut cum să le câştige inima şi să le vegheze paşii. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când artistul a ţinut să îi trimită Mariei, care îşi serba ziua de naştere, un mesaj de suflet.

“Azi e ziua de naştere a celei mai frumoase voci din familie! Maria, iubirea mea, când te hotărăşti să mergi pe calea muzicii, o să fiu numai şi numai lângă tine! La mulţi ani, dragostea lu’ tata”.

Horia Brenciu şi  Alice Dumitrescu formează astăzi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relaţia lor a început timid. El era prezentator, ea îi era producător. 

“Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire’’, povestea artistul pentru OK!

Mai multe