Ce mănâncă Albertina Ionescu, de arată atât de bine? Inspiră-te din meniul ei de vară
Întotdeauna a avut dimensiuni de manechin, dar nu doar gena îi este de ajutor. Uite care sunt mesele ei în timpul sezonului cald.
Invidiată pentru silueta ei ireproşabilă, Albertina Ionescu a recunoscut că, în mare parte, natura îi este de ajutor. „În copilărie eram atât de slabă, încât nu vroiam să ies din casă”, spunea ea mai demult pentru „PRO TV Magazin”.
Anii au trecut şi ea s-a transformat într-o tânără răpitoare, care nu doar că nu se mai ascundea, dar putea urca pe catwalk fără nicio problemă. Întrebată dacă a fost nevoită să ţină vreodată o dietă, ea a răspuns pentru aceeaşi publicaţie că: „Nu am ţinut întocmai o dietă, doar am încercat să nu mai mănânc seara. Iar atunci când vreau să slăbesc puţin, merg mai des să fac sport”.
Cu toate acestea, se pare că Albertina Ionescu este tot mai atentă la alimentaţie, mai ales că metabolismul are de suferit după vârsta de 30 de ani. Şi, chiar dacă nu ia măsuri drastice, meniul său vorbeşte de la sine. Deunăzi, vedeta TVR a împărtăşit cu fanii săi internauţi ce salate preferă să mănânce, de la cea cu roşii şi brânză şi variaţiunile cu salată verde până la cea cu năut şi legume, plină de proteine, ori cea cu roşii şi creveţi. (vezi galeria foto)
Dar să nu credeţi că se întreţine doar cu… frunze! Albertina are şi propuneri consistente pentru masa de prânz, în combinaţii absolut delicioase, precum:
- file de doradă la cuptor cu ierburi aromatice, unt şi mixt de fasole
- ficăţei cu sos de rodie şi piure de mazăre
- spanac picant, ouă fierte şi mixt de fasole
- mămăligă la cuptor cu parmezan, pipote, inimi şi ciuperci în sos de vin alb
- orez basmatic cu sparanghel, broccoli şi porumb la cuptor
- file de şalău la cuptor, piure de cartofi noi şi ierburi aromatice
- mămăligă cu ciuperci pleurotus în sos alb
- creveţi în sos de vin alb cu usturoi şi roşii proaspete
Dar ştiţi cum e, cantitatea face totul! Şi, cum spune Albertina, „Nimic nu e mai gustos ca ceva sănătos!”.