Ce mare a crescut fiul lui Lucian Viziru! Tocmai a împlinit 8 ani FOTO

18 februarie 2019   Vedete

Mihai avea doar 3 ani când tatăl său a decis să lase în urmă cariera din România şi să se mute în străinătate. Acum, juniorul e deja un cavaler şi se vede clar că a moştenit frumoasele trăsături ale părinţilor săi.

S-au împlinit deja 5 ani şi jumătate de când Lucian Viziru (42) a ales să plece din ţară cu familia. Artistul trăieşte acum în Germania, unde şi-a făcut un rost ca antrenor de tenis - pasiunea de-o viaţă a lui Lucian, chiar de dinainte de actorie.

Cunoscut la noi în ţară ca actor şi cântăreţ, Lucian Viziru a ieşit din lumina reflectoarelor din cauza unor probleme familiale grave.

"Când a trebuit să-l operăm pe tata de cancer, am avut nevoie de aproape 100.000 de euro. Eu aveam un credit ipotecar, am plătit din el, când nu am mai putut să-l plătesc la timp pentru că efectiv nu aveam de unde, a venit banca şi a luat tot: şi ce aveam şi ce nu mai aveam", a povestit Lucian într-un interviu pentru Antena Stars despre motivul pentru care a plecat în Germania.

Iniţial, i-a fost foarte greu să răzbească acolo, având doar un job sezonier. “Am un summer-job de antrenor de tenis la un hotel. Locuim lângă Garmisch, într-un apartament pe care ni l-a pus hotelul la dipoziţie”, ne spunea el în exclusivitate pentru revista OK!.

"În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă", i-a mărturisit el şi Oanei Turcu. 

Din fericire, a avut-o alături pe Ema, soţia lui, care i-a stat alături necondiţionat. "După ce m-am căsătorit am găsit liniştea de care duceam lipsă, ceea ce nu am găsit la alte femei înaintea Emei. Ea nu a vrut să fie cu mine nici pentru faimă, nici pentru bani. Când am întâlnit-o prima dată pe Ema aveam 17 ani, eram timid şi nu mai avusesem alte femei. Eu nu am uitat-o de atunci şi mă bucur că nici ea nu m-a uitat”, a mai spus el. 

În timp, Lucian Viziru şi-a regăsit echilibrul, ca antrenor la o şcoală de tenit din Stuttgart, şi duce acum un altfel de trai, mai aşezat şi mai conectat la familie.

Despre viaţa lui Lucian Viziru în Germania a vorbit şi fratele său, Augustin Viziru. "Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie. Gogu Viziru a fost căpitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Năstase, domnului Ţiriac. El a antrenat în străinătate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin România. Acum, fratele meu a luat această cale, pentru că tot timpul el a fost ataşat de bunicul nostru. Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania şi e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la Bucureşti, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulţi copii acolo", povestea Augustin Viziru vara trecută.

Zilele trecute, Lucian şi Ema şi-au sărbătorit fiul. Mihai a împlinit vârsta de 8 ani şi, cum de peste 5 ani se află în Germania, are deja caracterul unui mic neamţ. Cât priveşte fizicul, se vede cu ochiul liber că a moştenit frumoasele trăsături ale părinţilor săi, Ema şi Lucian - căsătoriţi din 2010.

La fel ca tatăl său, este un băieţel vesel şi activ, care adoră sportul în aer liber.

Mihai este acum elev în clasa a II-a şi pare foarte serios cu acei ochelari daddy's-like.

Iată cele mai recente fotografii cu familia Viziru (vezi galeria foto).

Mai multe