Ce mult a slăbit Kate Hudson! Nu a trecut decât jumătate de an de când a născut

19 aprilie 2019   Vedete

La cei 40 de ani, Kate Hudson a devenit mamă a treia oară, aducând pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Ei bine, la doar jumătate de an de la fericitul eveniment, actriţa şi-a recuperate silueta de dinainte de sarcină.

Cu multe ore în sală, o dietă echilibrată şi mult optimism, Kate Hudson a reuşit să topească în doar şase luni toate kilogramele accumulate pe timpul celei de-a treia sarcini. Actriţa hollywoodiană şi-a împărtăşit progresul în sala de fitness cu internauţii care o urmăresc pe Instagram.

”Sunt la câteva kilograme distanţă de greutatea pe care mi-o doresc. Nu am fost exigentă cu planul alimentar şi nici n-am lucrat ca o nebună, deşi am fost destul de disciplinată. Mi-am acordat suficient timp.”, spune ea, pe Instagram, într-o mărturisire sinceră.

Actriţa recunoaşte că, din când în când, s-a bucurat de câte un pahar cu vin ori gin, alegând să nu-şi înfrâneze chiar toate plăcerile, cu toate că a fost foarte atentă la ce a mâncat pe această perioadă. Ea spune că-şi doreşte să mai scape de câteva kilograme, însă toţi fanii au recunoscută că aceasta este într-o formă fizică de milioane.

Mai multe