Ce relaţie are acum Sorana cu soţul care a înşelat-o: "A fost ca un pum în ochi"

14 octombrie 2021   Vedete

A ajuns la divorţ după ce a aflat că era înşelată. A suferit enorm, a cunoscut depresia, dar nu a dat înapoi. Astăzi, Sorana are o cu totul altă viaţă şi se simte iubită de cel cu care îşi împarte viaţa. Trecutul a rămas în urmă, ca şi cel ce i-a fost soţ tip de doi ani.

„Divorţul este o cumpănă în viaţa oricui. Nu este ceva prin care treci lejer. Măritată fix doi ani am fost. În ziua în care ne-am căsătorit, doi ani mai târziu, semnam actele de divorţ. M-a amuzat şi atunci. Aşa e viaţa.

Nu divorţul a fost motivul depresiei mele, dar a contat, a fost un pumn în ochi, să zic aşa. În momentul în care te căsătoreşti şi începi să creezi această familie, divorţul vine ca o formă de smucitură, care te aruncă dintr-un cămin într-o junglă. Nu prea ştii ce se întâmplă cu tine”, a spus Sorana Darclee la Pro TV.

„Nu mai vorbim , fiecare are viaţa lui. Nu a rămas cu persoana cu care m-a înşelat şi asta nici nu contează. N-am să-l vorbesc de rău. Cinci ani am fost împreună. Mi se pare deplasat să vorbeşti urât despre cineva cu care ai avut o relaţie, pentru că s-a terminat relaţia urât", a adăugat solista.

Mai multe