Ce relaţie are Pavel Stratan cu ginerele Edward Sanda: “Nu a fost o surpriză”

24 noiembrie 2021   Vedete

I-a susţinut întotdeauna fiecare hotărâre, aşa că atunci când a hotărât să se căsătorească, deşi avea doar 18 ani, a decis să nu o influenţeze cu nimic. Pavel Stratan are o relaţie specială cu Cleopatra şi aşa a fost întotdeauna.

“Părinţii vor întotdeauna binele copilului. Eu pe Cleopatra am educat-o de mică. Toate lucrurile frumoase şi bune i le-am spus de mică, nu atunci, înainte să se căsătorească. Atâta încredere am avut în ea, încât, în momentele acelea, nu trebuia să îi spun ceva ca s-o influenţez.

Nu a fost o surpriză, pentru că eu multe dintre lucruri le ştiam. Pe Edi îl cunoşteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra şi niciodată nu m-am gândit când o să facă pasul şi dacă o să fie devreme sau târziu. M-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinţii mei. 

Important e cum o să se înţeleagă şi după asta ce o să fie. Când se întâmplă cununia contează mai puţin. N-am avut nicio reţinere. Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra. Totodată, mă temeam să nu intervin cu ceva, să nu îi spun cum văd eu lucrurile şi s-o influenţez”, a declarat Pavel Stratan, conform Cancan.

Mai multe