Ce semne primeşte fiica lui Dem Rădulescu de la celebrul său tată

16 iulie 2021   Vedete

L-a pierdut când avea 13 ani, dar în sufletul ei e mai viu ca oricând. Ba mai mult, Irina Rădulescu are convingerea că, în momentele grele, cineva o ghidează de acolo de sus.  

„Pot să spun că mă bucur mai mult când vorbesc de ai mei sau dacă ai mei realizează un succes... Când mama are o premieră reuşită parcă mă bucur mai mult decât pentru mine şi cred că ăsta e efectul iubirii. A murit (n.r. - Dem Rădulescu) când eu aveam 13 ani. Era un om de o rigoare... În ultima vreme era destul de obosit, se resimţea fizic şi mama îl tot ruga „te rog frumos, măcar la radio renunţă”. El spunea: „nu, oamenii s-au obişnuit cu vocea mea”, a spus fiica lui Dem Rădulescu la Antena 1.

“De la bun început am avut o relaţie directă. În momentele cele mai de cumpănă s-a ivit ceva care să mă ajute, ceva aparent întâmplător, dar ca trimis”, a adăugat ea.

Astăzi, are congingerea că tatăl ei ar fi fost fericit pentru alegerea ei de a deveni actriţă.

“Apucasem să zic atunci în 2000 că mi-ar plăcea, nu era o decizie oricum la vârsta aia, dar cred că în sinea lui tare mult i-ar fi plăcut. Mama întotdeauna a privit lucrurile mult mai tranşant, pentru că era singura care avea sfaturi de dat în acel moment”.

Mai multe