Ce spune Heidi Klum despre soţul ei, mai tânăr cu 16 ani decât ea

9 ianuarie 2020   Vedete

Cei doi sunt împreună de la începutul lui 2018. S-au logodit în acelaşi an de Crăciun şi au certificat de căsătorie din februarie 2019, obţinut în secret.

"Acum sunt o femeie mult mai fericită. Am un partener cu care pot discuta totul şi care împarte cu mine toate responsabilităţile. Înainte, mă descurcam singură cu toate. Pentru prima oară experimentez ce înseamnă să ai cu adevărat un partener de viaţă!", a declarat Heidi, ţintind, evident, o săgeată către Seal, cu care a fost căsătorită 9 ani - un mariaj în care au avut 4 copii în grijă şi, din ce înţelegem, Seal nu ar fi fost aşa de implicat. Dar această poveste este deja istorie.

De aproape un an, Heidi este măritată cu muzicianul german mai tânăr cu 16 ani decât ea. "Tom este cel mai drăguţ, dulce, bun atent, iubitor om. Mă simt atât de norocoasă. Nu-mi amintesc când am mai fost atât de fericită în viaţa mea. Poate contează şi faptul că e neamţ, ca mine, şi ne înţelegem într-un mod diferit", a mai spus Klum. Cât despre diferenţa de vârstă, Heidi declară foarte relaxată: "Nu mă gândesc prea mult la asta. Important e să fii fericit şi să nu-ţi faci prea multe griji despre ceea ce gândesc oamenii, fiindcă grijile îţi adâncesc ridurile!".

Foto: Instagram

Mai multe