Ce spune Jojo despre al treilea copil? "Sunt cea mai fericită!"

8 august 2019   Vedete

Încă de pe vremea filmărilor la "Asia Express", Cătălina Grama şi-a exprimat dorinţa de-a mai avea un copil cu Paul Ipate.

Ei bine, actriţa n-a renunţat la acest gând, dar pentru un copil e nevoie de doi. Şi, din câte ne lasă să înţelegem în cel mai recent mesaj postat pe conturile sale de socializare, Paul Ipate încă nu e hotărât să-şi mărească familia.

O fotografie cu Jojo, în care aceasta îşi ţine mâna pe burtică, le-a dat de gândit fanilor săi, care însă au primit următorul răspuns de la vedetă:

"Nu mă ţin de burtă pentru că avem un anunţ de făcut, ci pur şi simplu îmi sprijineam mâna pe fustă.😊 Pare că sunt gravidă, dar nu sunt. Nu s-a hotărât încă @paulipate. Independent de al treilea sau al patrulea copil, pe care probabil că nu o să-i avem niciodată, sunt cea mai fericită că în lumea asta ciudată am aterizat cumva alături de tine, Paul!💙 Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!", scrie Cătălina Grama pe contul de Instagram.

Acest "probabil că n-o să-i avem niciodată" trădează părerea de rău a actriţei, care are deja acasă doi copii frumoşi, pe Achim şi pe Zora.

Până la alte noutăţi, cuplul Cătălina Grama-Paul Ipate e ocupat cu mutarea în casă nouă, un proiect care iată că, după luni de "travaliu", a devenit realitate.

Mai multe