Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelităţii sale

28 noiembrie 2019   Vedete

Cadrele în care se ţine de mână cu partenera lui de film, Alisha Wainwright, i-au pus pe jar pe fanii starului. Ce are de spus Justin?

Joia trecută, Timberlkae a ieşit la un bar din New Orleans pentru a se relaxa după filmări chiar alături de actriţa care o joacă în film pe iubita lui. După câteva pahare care l-au ameţit, Justin s-a relaxat într-atât încât n-a fost deloc deranjat când Alisha şi-a odihnit mâna pe piciorul lui... Iar din vorbă-n vorbă, cei doi au ajuns să se ţină de mână pe sub masă. Şi pentru ca tabloul să fie complet, scena a fost fotografiată şi a făcut înconjurul lumii.

Este, aşadar, mai mult între starul de 38 de ani şi actriţa de 30 de ani? Ar trebui să-şi facă griji soţia lui Justin, Jessica Biel? Apropiaţii spun că Timberlake se simte vinovat pentru scena surprinsă şi speră că se va recompensa faţă de soţia sa. El a recunoscut în faţa lor că se îmbătase ş căi s-a lăsat dus de val. Iar Jessica, de partea cealaltă, încearcă să pară relaxată şi să glumească pe seama pozelor. "Amândoi încearcă să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat. Dar e clar că au fost nişte gesturi deplasate acolo, care ar face pe orice soţie să nu se simtă în largul ei", a comentat pentru E! unul dintre apropiaţi. În acelaşi timp, însă, prietenii spun că nu ar fi cazul de infidelitate, că între Justin şi Alicia nu s-a întâmplat nimic, iar mariajul lui cu Jessica Biel va trece peste acest obstacol.

Foto: Profimedia

Mai multe