Cea mai în vârstă fată din Spice Girls a îmbătrânit cel mai frumos

7 noiembrie 2018   Vedete

Are 46 de ani şi este cea mai în vârstă fată picantă din trupa Spice Girls, cea care şi-a anunţat revenirea la începutul acestei săptămâni. Este vorba despre Geri Horner aka Ginger Spice, a cărei imagine actuală am putea să spunem că este departe de cea a zvăpăiatei membre din Spice Girls, aşa cum o ştiam în anii '90.

Căsătorită cu bossul unui echipe de Formula 1, pe numele lui Christian Horner, Geri o duce foarte bine financiar, aşa că participarea ei la turneul de revenire din 2019 nu este motivată de bani. Mai exact de suma de 2,2 milioane de lire sterline, pe care o primeşte fiecare dintre cele patru fete care au spus Da reuniunii, minus Victoria Beckham. 

Astăzi, Geri şi colegele ei au fost invitate într-o emisiune radio a postului BBC, prilej pentru noi să admirăm ce prezenţă elegantă a fost cântăreaţa de 46 de ani, în comparaţie cu celelalte trei fete.

Şi cât de bine şi natural a îmbătrânit aceasta, roşcata preferând să nu se împotrivească timpului şi să nu apeleze la soluţii chirurgicale, care ar fi fost vizibile pe faţa ei. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe