Cel mai sexy look de la SAG Awards: această actriță a fost mai... Barbie decât Margot Robbie

27 februarie 2024   Vedete

La o primă vedere, toată lumea a avut impresia c-o vede pe vedeta filmului Barbie. Și totuși, cea mai sexy prezență de la SAG Awards, o rochie amplă și roz, i-a aparținut unei alte actrițe. 

Brie Larson, căci despre ea este vorba, a întors toate capete pe covorul roșu grație rochiei sale Atelier Versace personalizate, din două piese, inspirate de look-urile supermodelului Claudia Schiffer din anii '90.

Actrița din Marvel, în vârstă de 34 de ani, și-a afișat abdomenul impresionant într-un ansamblu personalizat din două piese, într-o nuanță superbă de roz-piersică. Designul îndrăzneț a inclus un crop top cu mâneci lungi și o fustă voluminoasă, ca de bal, legată în părți cu funde.

Brie Larson a declarat că inspirația din spatele ansamblului ei sexy a fost supermodelul Claudia Schiffer, mai exact o versiune roz a look-ului pe care nemțoaica l-a purtat pentru o ședință foto Vogue din 1994.

Și, între noi fie vorba, o rochie, pe care ne-am fi așteptat s-o poarte Margot Robbie, actrița care a fost una dintre cele mai atrăgătoare apariții de la acest sezon de premii, grație rolului cu care a dominat cinematografele, cel al lui Barbie. 

Într-adevăr, și apariția lui Margot la SAG Awards a fost inspirată de Barbie, deși Brie a fost mai mult... în personaj decât australianca. 

Margot a purtat o rochie neagră Schiaparelli, cu un accesoriu roz dramatic, care i-a înfășurat umărul și talia și s-a extins într-o trenă generoasă, într-o nuanță de roz bubblegum. Ținuta ai a fost primită cu rezervă de către fani, unii dintre aceștia glumind că actrița și-a luat pilota cu ea pe covorul roșu.

Margot a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal pentru interpretarea sa din filmul Barbie, dar a pierdut în fața actriței Lily Gladstone din pelicula Killers of the Flower Moon.

Foto: Getty Images

Mai multe