Cele mai sexy imagini cu românul din Bârlad care a cucerit-o pe Thalia

26 noiembrie 2018   Vedete

După întâlnirea cu Thalia, românul de 28 de ani este din ce în ce mai faimos

După ce în această vară Thalia a lansat clipul „No me acuerdo” în care el interpretează rolul iubitului focoasei mexicane, românul Cezar Constantine se bucură de o popularitate în creştere. Născut în Bârlad, a emigrat cu părinţii în SUA în 1997, pe când avea 8 ani.Ulterior, a studiat la Boston College marketingul, psihologia... dar şi actoria. Iar dintre cele trei, Cezar a simţit că este mai atras de partea artistică. Îndrăgostit de actorie, s-a mutat la New York, studiind la „Film and Commercial Acting” – Shetler Studios in Manhattan, dar şi la celebra Stela Adler Studio of Acting.

Iar datorită înfăţişării şi talentului său nu a durat mult până a fost remarcat, apărând în lungmetraje şi scurtmetraje precum „Spit” (2016),  „Burnt Popcorn” (2016), „Mary Loss of Soul” (2014) – iar anul trecut a înregistrat un succes cu dublul rol din “King Lear”, jucându-l pe regele Franţei şi pe Herald.Asta după ce a dat probă pentru rolul regelui, probă pe care a pierdut-o în faţa altui actor. Ulterior, regizorul l-a considerat mai potrivit pentru a-l interpret ape Herald, iar în timpul filmărilor şi-a dat seama că ar fi bun şi pentru a-l juca pe rege, mai bun chiar decât cel care câştigase acel rol la casting…

În plus, Cezar a jucat la New York şi în piesa de teatru „Light and Shadow” (2015). Iar după apariţia sa în această vară în clipul Thaliei, care-I evidenţiază latura de sex simbol, cariera lui e în ascensiune.

Mai multe