Charlize Theron nu mai arată cum o știai. Actrița și-a schimbat complet look-ul

13 iunie 2022   Vedete

Frumoasa actriță i-a uimit pe cei prezenți la un eveniment din weekend cu noul ei look. Vedeta de 46 de ani a fost mai mereu asociată acea tunsoare scurtă și cu părul vopsit blond, însă, sâmbăta trecută, Charlize Theron a simțit nevoia să facă o schimbare.

Prezentă la evenimentul caritabil Africa Outreach Project, în Los Angeles, actrița a surprins cu alegerea ei în materie de look, și anume cu părul vopsit într-un negru intens și o tunsoare punk.

Vedeta a optat pentru o vestimentație simplă, alcătuită dintr-o cămașa elegantă albă, o pereche de pantaloni de blugi și pantofi negri cu toc. 

Ce-i drept, nu este prima dată când vedeta din Africa de Sud adoptă această nuanță dramatică de culoare de păr, a mai făcut-o în trecut, dar, de fiecare dată, a revenit la blondul consacrat.

Charlize Theron, o actriță care va împlini 47 de ani în luna august, este mama a două fetițe adoptate, Jackson și August.

Cel mai nou zvon amoros în care a fost implicată frumoasa actriță vorbește despre o idilă amoroasă între aceasta și fostul iubit al lui Halle Berry, modelul Gabriel Aubry.

Un zvon care n-a fost confirmat, dar nici infirmat...

Foto: profimedia

Mai multe