Charlize Theron şi Jennifer Lopez, superbe la Palm Springs International Film Festival

3 ianuarie 2020   Vedete

Nici bine nu a început anul 2020 şi vedetele au bifat deja câteva apariţii memorabile

Primele pe listă sunt Jennifer Lopez şi Charlize Theron, prezente la cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs. Lopez i-a uluit pe cei prezenţi cu ţinuta aleasă: o rochie cu print floral  şi o trenă impresionantă, semnată Richard Quinn. Jennifer a primit Premiul Spotlight pentru rolul din Hustlers, ocazie cu care s-a declarat mândră de faptul că toate scenele de dans la bară din film au fost făcute de ea însăşi - nu a avut nevoie de o dublură.

Renee Zellweger s-a numărat şi ea printre apariţiile mult aşteptate, actriţa primind Premiul Desert Palm pentru transformarea ei în filmul Judy - peliculă în care o interpretează pe Judy Garland. La acceptarea trofeului, Renee a povestit că a crescut urmărind-o pe Garland în Vrăjitorul din Oz. "Mi s-a părut că imaginea ei a fost marcată complet şi nedrept de tragedie. Iar realizarea acestui film a fost o oportunitate minunată de a sugera într-un fel un alt adevăr despre viaţa ei, Iar asta a fost o bucurie imensă pentru mine", a spus Renee.

Printre premianţi s-a numărat şi Jamie Foxx, cu trofeul Spotlight, graţie părestaţiei sale din Just Mercy - dar şi Quentin Tarantino, care a fost numit Regizorul Anului 2019. La rândul său, Laura Dern a primit premiul pentru Întreaga Carieră. Iar Joaquin Phoenix a fost distins cu Chairmans Award, pentru rolul din Joker. Charlize Theron a fost şi ea printre personalităţile recompensate cu un premiu - actriţa alegând un look diferit ca anvergură de cel al lui Jennifer Lopez. Dar în registrul ales, Theron, care a purtat un outfit semnat Dior - ca o veritabilă ambasadoare Dior din anul 2004 încoace, a primit aplauzele tuturor criticilor de modă. Charlize a fost distinsă cu International Star Award pentru filmul Bombshell.

Foto: Getty Images

Mai multe