Charlize Theron vorbeşte pentru prima dată despre relaţia cu Sean Penn: "Oricum n-aveam de gând să mă mărit cu el!"

23 iunie 2020   Vedete

La 5 ani de la despărţirea de actor, Charlize a făcut nişte confesiuni despre relaţia lor cu atât mai misterioasă cu cât s-a încheiat brusc

Deşi nu păreau să se potrivească neapărat, Charlize Theron şi Sean Penn au format un cuplu special. Amândoi fiind nume grele, având o vârstă şi fiind trecuţi prin viaţă, publicul şi-a închipuit cumva automat că este ceva serios între ei. Cu atât mai mult cu cât fuseseră prieteni buni vreme de 18 ani înainte de a se implica romantic. Mai mult, cei doi s-au afişat în vacanţă şi pe covorul roşu împreună. Iar Sean era pe punctul de a-l adopta pe Jackson, băiatul de culoare înfiat de actriţă. Cel puţin aşa se vorbea pe-atunci... Dar surpriză: în vara lui 2015 cei doi au rupt orice legătură brusc. Fără a oferi nicio explicaţie.

Invitată acum la The Howard Stern Show, Charlize a lăsat, însă, să-i scape nişte comentarii. Gazda show-ului a întrebat-o despre logodna cu Sean Penn. "Ce? Logodită cu el? Nu e adevărat. Nu am fost la un pas de a mă căsători cu el. Astea sunt prostii. Am fost împreună pur şi simplu, atât. Am avut o relaţie. Bineînţeles exclusivă. Dar am fost doar vreun an împreună", a declarat ea, micşorând şi perioada relaţiei, despre care ştiam că a durat un an şi jumătate. "Poveştile cu Sean Penn care urma să-l adopte pe fiul meu, Jackson, nu au fost adevărate. Nici măcar nu am locuit împreună cu Sean. Oricum n-aveam de gând să mă mărit cu el! Nici pe departe! De altfel, nu mi-am dorit niciodată să mă mărit. Asta nu a fost vreodata ceva important pentru mine", a adăugat Charlize. 

La despărţirea lor surprinzătoare din 2015, au apărut tot felul de speculaţii căruia niciunul dintre ei nu a răspuns. S-a scris că Charlize a tăiat orice legătură cu Sean pentru că era violent. Ba chiar a existat o ipoteză cum că Charlize s-a retras brusc din relaţie, speriată de faptul că Sean Penn îşi dorea un interviu cu lordul drogurilor, El Chapo. Întregul episod cu El Chapo a venit, de altfel, la pachet cu o aventură a lui Penn cu actriţa latino Kate del Castillo, dar şi cu temeri pentru viaţa lui Sean Penn, întrucât interviul lui cu El Chapo a contribuit la arestarea celui din urmă. 

Foto: Getty Images

Mai multe