Chef Cătălin Scărlătescu nu mai e burlac. Are iubită: "Nu pot sta singur cuc"

23 decembrie 2020   Vedete

De o bună perioadă de timp Cătălin Scărlătescu era burlac, nu se ferea să spună asta nici în emisiunea "Chefi la cuţite", de la Antena 1. Iată că a apus acea perioadă, bucătaru şi-a făcut acum iubită. Primele declaraţii!

De ani de zile de când apare la TV, Cătălin Scărlătescu a încercat să îşi ţină viaţa personală departe de camerele de filmat, să nu se afişeze cu eventualele partenere sau să ofere declaraţii despre viaţa privată. A fost discret...până acum când a recunoscut că nu este singur şi a făcut şi câteva declaraţii despre această nouă relaţie.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afişat. Pentru că nu îmi place să aduc viaţa personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă ţin şi eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am şi eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de faţă am o relaţie”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Bucătarul trăieşte acum o poveste de iubire, dar nu una ca între adolescenţi, cu una destul de serioasă. Chef Cătălin a mai adăugat că cea mai lungă relaţie a sa a fost de cinci ani, însă s-a terminat, în cele din urmă, din cauza lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relaţii nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relaţie a vieţii mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Şi-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îţi place fug. Eu sunt un veşnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai declarat juratul de la “Chefi la Cuţite” pentru Antena Stars.

Foto: Facebook

Mai multe