Cher, mărturisire dureroasă despre fostul soţ: "Putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian"

20 noiembrie 2018   Vedete

Are 72 de ani şi este la fel de tânără-n spirit ca întotdeauna. Este vorba despre una dintre cele mai excentrice dive din muzica americană, inegalabila Cher, o cântăreaţă ce continuă să fie la fel de actuală şi activă chiar şi la această vârstă.

Un singur drum n-a fost destul de lin pentru celebra artistă: cel amoros, cu două căsnicii nereuşite la activ. Cea mai lungă şi celebră dintre ele, cea cu artistul de origine italiană Sonny Bono, care a durat între 1964 şi 1975, a fost şi cea mai dureroasă. Diva nu se sfieşte să mărturisească că bărbatul care i-a fost şi coleg de scenă în celebrul duet Sonny&Cher a fost un soţ îngrozitor, care s-a folosit de ea, tratând-o mai degrabă ca pe o găină cu ouăle de aur decât ca pe o nevastă.

Până la urmă, şi diferenţa de vârstă dintre aceştia i-a permis celui născut Salvatore Bono să-şi domine cu uşurinţă soţia. Când s-au cunoscut cei doi, Cher avea doar 16 ani, iar Sonny 27. Doi ani mai târziu, la doar 18 ani, cântăreaţa se căsătorea cu cel care-i devenise mentor şi care se afla la al doilea lui mariaj. Ajunşi în vârful carierei lor cu single-ul lansat în 1965, I got you babe, Sonny şi Cher au început să aibă probleme exact în perioada în care s-au împotmolit şi profesional, începutul anilor ‘70.

Sau poate că a contat şi lipsa conexiunii intime, aşa cum avea să mărturisească, mai târziu, Sonny. “N-am avut niciodată o relaţie fizică cum trebuie. Dar nu pot s-o acuz pe ea de asta. Poate că eu nu eram, de fapt, un amant bun.”

“Mi-era frică de el ca de un tată. Nu m-a lovit niciodată şi n-a ţipat niciodată la mine. Dar putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian. Nu eram în stare să-i răspund. Asta era problema mea, nu puteam să-i răspund niciodată şi, în felul ăsta, nu-mi puteam cere drepturile”, avea să mărturisească, mai târziu, şi Cher.

În 1974, cuplul a divorţat, iar despărţirea lor a fost una cu cântec, mai ales atunci când Cher a descoperit că toţi banii pe care i-a câştigat în cariera ei au fost încasaţi în secret de Sonny, iar ea a rămas o nevastă disperată şi falimentară. 

Mai multe