Chris Evans, gest superb pentru Regina King la Gala Premiilor Oscar 2019! Ce a făcut actorul din „Captain America“?

25 februarie 2019   Vedete

Nu a fost nominalizat la nicio categorie a Premiilor Oscar 2019, însă Chris Evans, celebrul actor din „Captain America“, a reuşit să îi cucerească total pe internauţi.

Presa din întreaga lume notează că actorul face furori pe Twitter cu gestul superb pe care l-a făcut pentru Regina King şi care nu putea trece neobservat de fani. Însă ce a făcut el de a devenit, peste noapte, unul dintre cei mai apreciaţi actori?

În momentul în care Regina King se îndrepta spre scenă pentru a-şi ridica trofeul pentru „Cea mai bună actriţă în rol secundar“, obţinut datorită rolului din „If Beale Street Could Talk“, aceasta şi-a dat seama că este la un pas de a se împieda în propria rochie, astfel că a făcut o pauză pentru a-şi aranja ţinuta.

Fiind pe fază, Chris Evans s-a ridicat de pe scaun şi i-a oferit, la propriu, o mână de ajutor Reginei King, care a apreciat gestul actorului. Şi, după cum s-a viralizat întreaga scenă, se pare că şi internauţii au apreciat gestul lui Chris Evans.

How do I tattoo Chris Evans helping Regina King to my chest? #Oscars pic.twitter.com/VoMsOm46DL — Ashley K. (@AshleyKSmalls) February 25, 2019

How do I tattoo Chris Evans helping Regina King to my chest? #Oscars pic.twitter.com/VoMsOm46DL

Mai multe