Chrissy Teigen, primul pictorial sexy după ce a născut a doua oară

10 decembrie 2018   Vedete

E căsătorită de cinci ani cu John Legend şi are doi copii cu el. La şapte luni de când a devenit mămică a doua oară, Chrissy a realizat un shooting incendiar, demonstrând că e la fel de sexy precum în zilele ei de model.

Chrissy Teigen le-a acordat celor de la Elle UK un interviu despre cum a început romanţa dintre ea şi muzicianul John Legend şi a realizat, cu această ocazie, şi un shooting sexy. Sinceră, Chrissy a mărturisit că s-a îndrăgostit de cel care avea să-i fie soţ după ce au petrecut 12 ore împreună.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale videoclipului lui, ”Stereo”, în 2007, şi au rămas împreună încă de atunci. ”Nu mi-am zis ”oh, ce sexy e!”. Dar, într-adevăr, el a făcut prima mişcare. Am petrecut 12 ore împreună, e ca şi cum am fi fost la 12 întâlniri, nu?”, îşi aminteşte Chrissy.

Cât despre şedinţa foto, Chrissy (33)  apare în ipostaze inedite, sumar îmbrăcată. Judecând după aceste imagini, fostul model şi-a recuperat formele voluptuoase de odinioară, reuşind să topească kilograme acumulate pe timpul sarcinei în doar şapte luni de la naştere.

Mai multe