Christian Sabbagh are propriul soldăţel acasă. Soţia l-a dat de gol: "Îl îmbracă army pe cel mic!" VIDEO

10 iunie 2019   Vedete

Dacă Anais e mica lui prinţesă, Cristi Jr. trebuie musai să-i calce pe urme şi să-i placă armata. Iată ce spune frumoasa soţie a prezentatorului de televiziune, Iulia Sabbagh, despre cei doi copii ai lor.

Christian Sabbagh are patru copii, dintre care doi cu actuala soţie, Iulia Sabbagh: o fetiţă, pe nume Anais, născută pe 7 martie 2017, şi un băieţel, Cristi Jr., născut pe 14 octombrie 2018.

Ca şi anul trecut, Iulia Sabbagh a răspuns invitaţiei noastre de a-şi aduce copiii la petrecerea OK! VIP Kids Picnic, dar a sosit, din păcate, doar cu Anais. "Eu sunt singură acasă cu amândoi, şi cu Anais, şi cu fratele ei. Din păcate, cel mic a făcut o bronşiolită acută şi doctorul mi-a recomandat să nu-l scot printre copii sau la asemenea evenimente", ne-a mărturisit ea.

Anais, însă, a alergat, a cântat şi s-a distrat alături de ceilalţi copii de vedete la petrecerea organizată pentru 1 iunie pe pajiştea Hotelului Caro din Capitală, unde Gaşca Zurli şi Magicianul Augustin au încins atmosfera. Văzând-o cât de încântată a fost de atelierele de pictură şi modelaj, am vrut să aflăm de la Iulia Sabbagh dacă Anais merge la grădiniţă.

"Ne-am gândit ca, din toamnă, Anais să meargă la grădiniţă, aşa pot sta mai mult cu bebe. Ea încă nu-şi doreşte să meargă la grădiniţă, pentru că spune că îi e frică să nu o bată copiii, să nu se lovească. Mai avem copii agresivi pe stradă şi a prins o oarecare teamă de copii. Dar sper să o conving că, pentru ea, cel mai bine este să meargă la grădiniţă. Am învăţat-o poezii, am învăţat-o să numere..."

Oare a început deja să răscolească prin hainele mămicii sale? "Anais vrea mai mult partea de make-up. Nu ştiu unde să ascund machiajele! Unde vede creion de buze sau orice ţine de machiaj, al ei e tot, nu te mai înţelegi deloc cu ea", ne-a spus amuzată mămica ei.

În schimb, mezinul familiei are deja o garderobă army.

"Cel mic are 8 luni şi Cristi îl îmbracă deja army. Când merge la cumpărături pentru el, mereu vine şi cu ceva army pentru băiat. A zis că e mini-soldăţelul lui." Nici nu ne mirăm, de vreme ce Christian Sabbagh a fost de nenumărate ori în teatre de război, misiuni under cover şi are acasă o adevărată colecţie de arme şi uniforme.

Mai multe