Christina Aguilera recreează aspectul sexy pe care l-a avut în videoclipul ”Dirrty”, acum 19 ani. Cum arată acum artista, la 40 de ani?

8 decembrie 2021   Vedete

Christina Aguilera nu s-a schimbat prea mult în ultimele decenii. Chiar dacă greutatea i-a fluctuat, atunci când vine vorba de apariţii publice, uimeşte de fiecare dată.

Artista a recreat imaginea pe care a avut-o în celebra piesă ”Dirrty”, de acum 19 ani. Ea a participat marţi seara la Gala ”People's Choice Awards”, fiind premiată. Autoarea hitului ”Genie in a Bottle” este la fel de sexy ca acum două decenii. Ea a îmbrăcat tot un costum galben, pantaloni scurţi şi cizme lungi, părul lung şi blond. Înainte de începerea ceremoniei, Aguilera a fost anunţată drept câştigătoarea premiului Music Icon Award.

În cadrul evenimentului, Becky G a anunţat premiul după ce Aguilera a susţinut un recital cu piesele sale cele mai cunoscute.

În timpul discursului său emoţionant, Christina a mărturisit că premiul primit reprezintă o imensă onoare şi că i se părea imposibil de obţinut.

Foto: Profimedia

Mai multe