Ciara a născut! Primele imagini cu al treilea copil al cântăreţei

27 iulie 2020   Vedete

E bucurie mare în familia cântăreţei Ciara! Aceasta a adus pe lume al treilea copil! Nu l-a ţinut prea mult ascuns, imediat după naştere şi-a arătat bebeluşul lumii întregi!

Pe 25 iulie Ciara l-a arătat lumii întregi pe cel de-al treilea copil al său. Cântăreaţa a născut în urmă cu mai multe zile, pe 23 iulie, un băieţel perfect sănătos. A fost externată din spital, iar când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză de zile mari. Întreaga familie a pregătit un decor special mezinului. 

Ciara a fost surprinsă cu un decor wow din baloane albastre şi albe, iar alături era trecut WIN. Da, acesta este numele băieţelului Ciarei, al treilea copil al său. 

Ciara a arătat prima poză cu băieţelul său

Cântăreaţa nu l-a ţinut ascuns pe fiul său aşa cum procedează unele vedete. Ea a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu micuţul său. I-a făcut chiar şi un fes cu numele lui. Priviţi în galeria foto!

Ciara are 34 de ani. Ea şi partenerul ei, Russell Wilson, au devenit părinţi pentru a treia oară. 

        Vezi această postare pe Instagram                   Happy Birthday WIN!!! Mommy & Daddy Love You! Win Harrison Wilson 7.23.2020 8lbs 1 oz. ❤️ 👶🏽 O postare distribuită de Ciara (@ciara) pe Iul 24, 2020 la 10:36 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Happy Birthday WIN!!! Mommy & Daddy Love You! Win Harrison Wilson 7.23.2020 8lbs 1 oz. ❤️ 👶🏽

O postare distribuită de Ciara (@ciara) pe

Foto: Facebook

Mai multe