Cine a fost marea iubire a lui Catherine Zeta-Jones înainte de Michael Douglas: bărbatul a fost acuzat că a violat mai multe femei!

18 iunie 2021   Vedete

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas au aproape 21 de ani de mariaj. Iar la vremea la care cei doi se afişau primele dăţi împreună, actorul făcea o afirmaţie care a fost extrem de comentată: "Toţi foştii ei iubiţi sunt nişte idioţi!"

Privind trecutul amoros al lui Catherine, se pare că afirmaţia dură a lui Michael Douglas nu era total lipsită de sens. Mai ales dacă ne gândim la cel care a fost marea ei iubire înainte de a-l cunoaşte pe Michael Douglas: este vorba despre John Leslie, un prezentator TV britanic pe care l-a cunoscut la un concert în 1991. Cei doi au fost împreună vreme de un an şi jumătate, iar iubirea lor a fost foarte intensă: Catherine şi-a dorit copii cu el şi aştepta să fie cerută în căsătorie. Leslie nu avea, însă, aceleaşi gânduri nici pe departe. De aceea, Catherine a decis, îndurerată, să pună punct relaţiei. Un lucru pe care Leslie a recunoscut că l-a regretat pentru tot restul vieţii: "Este cea mai frumoasă femeie din lume. Nu cred că am fost îndrăgostit înainte să o întâlnesc pe ea şi nici nu am mai fost îndrăgostit după ce m-a despărţit de ea", a spus el ulterior. Interesant este, însă, că şi ea i-a păstrat un loc în inima ei chiar şi după ce a început relaţia cu Michael Douglas. Iar asta se vede după gestul făcut de ea în urma problemelor grave în justiţie cu care s-a confruntat Leslie. În 2003, el a fost acuzat că a agresat o femeie de 23 de ani - dar în cele din urmă, s-a renunţat la acuzaţii, iar Catherine i-a trimis atunci de la Hollywood o sticlă de şampanie, felicitându-l. Era anul 2003 - când ea deja era căsătorită cu Michael Douglas şi câştigase un Oscar pentru rolul Velmei Kelly din "Chicago". Dar în 2008, a fost lovit de o nouă acuzaţie de viol din partea altei femei - fiind vorba despre un atac care s-ar fi întâmplat în 1995. Şi de acea dată a avut, însă, noroc, investigaţia poliţiei fiind întreruptă din lipsă de probe. "Mi-am pierdut toţi banii, casa, toată viaţa!", spune Leslie despre efectul acuzaţiilor. Iar coşmarul a continuat: în iunie 2019, a fost din nou învinuit că a agresat sexual o femeie de 30 de ani în decembrie 2008. Leslie a fost achitat în cele din urmă în octombrie 2020. Vezi galeria foto - cum arătau când erau îndrăgostiţi Catherine şi Leslie şi cum arată el acum. Foto: Profimedia

Mai multe