Cine este Oase, partenerul lui CRBL de la Asia Express?

14 februarie 2019   Vedete

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieţii lor. Fără transport asigurat, fără cazare şi cu doar un euro pe zi pentru mâncare, cele nouă echipe din Asia Express 2 au început Drumul Elefantului, care-i va duce pe cei mai buni din Sri Lanka până în India, la Mumbai.

Dacă Bianca Drăguşanu sau Jojo sunt vedete pe care le ştiu mai toţi românii, însă unii concurenţi nu au fost până acum în atenţia publicului larg. Unul dintre ei este Oase, partenerul de competiţie al lui CRBL. Mulţi se întreabă care este numele lui real şi cu ce se ocupă.

CRBL a surprins când a anunţat că pleacă pe Drumul Elefantului cu Oase, căci mulţi nu ştiau ce prietenie îi leagă. Ce doi nu sunt uniţi doar de pasiunea pentru kendama, jocul de îndemânare japonez care i-a înnebunit pe tinerii din toată lumea, ci şi de o prietenie sinceră începută prin dans.

Oase, pe numele lui real Ionuţ Dongo, este unul dintre cei mai mari suţinători ai fenomenului kendama în România, fost participant la Campionatul Mondial din Japonia şi organizator al unei tabere de acest tip în România.

Citeşte continuarea aici.

Mai multe