Cine-i mama și cine-i fiica? Puțini au putut-o deosebi pe Nicole Kidman de superba ei fiică, Sunday Rose

27 iunie 2024   Vedete

Nicole Kidman a surprins pe toată lumea la show-ul Balenciaga 53rd Couture Collection ca parte a Săptămânii Modei de la Paris, acolo unde i s-a alăturat nimeni alta decât fiica ei, Sunday Rose Kidman-Urban.

Adolescenta în vârstă de 15 ani este cea mai mare dintre cele două fiice ale lui Nicole cu soțul Keith Urban (cei doi o mai au și pe Faith Margaret, în vârstă de 13 ani), iar la show-ul de ieri, aceasta a arătat ca o clonă adorabilă a mamei sale.

Nicole, în vârstă de 57 de ani, a optat pentru o rochie neagră Balenciaga, lungă până la podea și confecționată dintr-o țesătură strălucitoare, care i-a accentuat fizicul slab. Vedeta și-a purtat părul pieptănat drept și și-a accesorizat look-ul cu o pereche de ochelari de soare.

Fiica ei, Sunday Rose, a avut o apariție complementară, optând pentru o versiune mini a look-ului mamei sale, cu o rochie mini din catifea neagră cu mâneci lungi, dres negru și o pereche de pantofi stiletto. Părul blond al adolescentei a fost coafat, de asemenea, pe drept, Sunday purtând la rândul ei o pereche de ochelari de soare, la fel ca ai mamei ei.

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 16 ani, pe 7 iulie, Sunday pare să apară în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată, făcându-și debutul pe covorul roșu cu câteva luni înainte, alături de întreaga ei familie.

Fiica cea mare a soților Urban s-a alăturat, atunci, părinților ei, surorii ei mai mici, mătușii Antonia și verișoarei Lucia Hawley la ceremonia de acordare a premiului AFI Life Achievement lui Nicole Kidman, desfășurată la Dolby Theatre din Los Angeles, pe 27 aprilie.

Nicole și Keith optează, de obicei, să-și țină fiicele departe de lumina reflectoarelor, iar ultimele apariții împreună cu cele două adolescente sunt semne că cei doi soții încearcă să-și introducă fiicele, treptat, în lumea strălucitoare a showbizului.

Foto: Getty Images

Mai multe