Claudia Pătrăşcanu a lansat o melodie nouă de dragoste: "Mă regăsesc şi eu, sunt înnebunită după iubire"

26 februarie 2021   Vedete

Claudia Pătrăşcanu se concentrează şi la viaţa personală, dar şi la cea profesională. A primit recent propunerea de a participa într-un show de televiziune, iar acum a lansat o nouă melodie de dragoste. 

Pe 26 februarie, Claudia Pătrăşcanu a anunţat că se concentrează asupra carierei sale, a lansat o melodie nouă: "Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice că oricând: "Bolnavă̆ de Amor". „Bolnavă̆ de Amor” este o piesăă despre iubire și felul în care ne simțim atunci că̂nd ne lasă̆m învăluiți de acest sentiment puternic.

Videoclipul regizat de Kobzzon mă are protagonistă chiar pe mine😊....interpretez rolul unei femei romantice și seducăătoare ce îmi întă̂lnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco. „Bolnavă̆ de Amor” este metaforă perfectă̆ pentru a exprimă în trei cuvinte ce înseamnă̆ de fapt să̆ ajungi să̆ iubeșţi pe cineva cu adevăraţ, să̆ împarți aceleași vise, aceleași încercări ale viețîi, dar și dorul.", a transmis pe Facebook Claudia. 

Artista a anunţat că se regăseşte în versurile melodiei, în povestea piesei. 

„Dintotdeauna, poveșţile de dragoste au mers mă̂nă în mă̂nă cu o melodie specială̆, deosebită̆. Mesajul piesei „Bolnavă̆ de Amor” este pentru cei care șţiu să̆ iubească̆ cu patos.:) În acest single mă̆ regăsesc și eu, pentru că̆ sunt înnebunită după̆ iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că̆ mi-am dorit să̆ lansez acest single mai repede și să̆ ajungă̆ la inimile voastre. Să̆ fiți bolnavi de Amor!", a completat ea. 

Claudia Pătrăşcanu ar fi primit o ofertă de 20.000 de euro ca să participe la Survivor România 2021

Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit că a primit o ofertă din partea Kanal D. O propunere inedită i-a fost lansată, aceea de a participa la Survivor România 2021!

"În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică şi chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine şi sunt convinsă că voi reuşi oriunde, oricând. Am doi băieţi minunaţi pentru care mi-aş fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic şi sigur îmi vor păstra locul când totul se va aşeza în viaţa mea", a transmis aceasta. Conform click.ro, se pare că artista Claudia Pătrăşcanu ar urma să primească un onorariu de 20.000 de euro dacă acceptă propunerea.

Foto: Facebook

Mai multe