Cleopatra Stratan continuă să experimenteze. Iat-o adoptând un nou look îndrăzneţ

21 martie 2019   Vedete

Fiica lui Pavel Stratan ne surprinde din nou, semn că are o personalitate puternică şi, ca orice domnişoară, vrea să-şi impună stilul. Uite cum arată de data asta "fata lui tata".

După ce i-a spus „Adio” lui „Ghita” la inceput de an, Cleopatra Stratan lansează single-ul „Pupă-mă” cu un videoclip fun, de vară, filmat pe plajele din Grao şi Benicassim din estul Spaniei. Un clip pentru care, aşa cum era de aşteptat, fiica lui Pavel Stratan a vrut să-l transforme într-un nou fashion statement, adoptând un look nou.

Dacă la revenirea ei spectaculoasă cu piesa „Te las cu inima”, care a adunat peste 43,5 milioane de vizualizări pe YouTube, ne uimea cu noul ei aspect lady-like, cu tocuri şi stil feminin, iar la începutul anului ne uimea cu transformarea ei ultra-modernă pentru piesa "Adio", acum piesa jucăuşă "Pupă-mă" ne prezintă varianta ei edgy şi creaţă, foarte fresh şi cool.

„M-am distrat super mult la filmări, având în vedere că şi scenariul e amuzant, iar datorită filmărilor am vizitat locuri uimitoare! Până şi vremea de afară a ţinut cu noi", spune Cleopatra Stratan.

Şi, dacă în filmările trecute, Cleopatra era însoţită ba de "Ghiţă", ba de Edward Sanda, nici de data asta tânăra artistă n-a filmat solo.

"Băiatul care a filmat cu mine, în rolul prietenului meu, este Ionuţ Popescu şi ne-am împrietenit foarte bine, ţinem şi acum legătura. S-a descurcat de minune cu rolul pe care l-a avut şi mă bucur că totul a ieşit bine”, adaugă artista.

Mai multe