Connect-R şi Misha, împreună la ziua fiicei lor. Cât de mare a crescut Maya

25 ianuarie 2021   Vedete

Connect-R şi Misha au divorţat, dar sunt în relaţii foarte bune de dragul fiicei lor. Cei doi au serbat-o pe Maya care a crescut incredibil de mult! Se transformă într-o domnişoară. 

După doar patru ani de căsnicie, Connect-R şi Misha anunţau divorţul. Cei doi au preferat să o ia pe drumuri separate. Motivul? Se pare că unul dintre acestea ar fi fost boala cu care fetiţa lor a fost diagnosticată, cei doi cântăreţi fiind dărâmaţi de vestea dată de medici. Maya se confruntă cu o boală autoimună, din cauza căreia Misha şi Connect-R au petrecut mult timp prin spitale.

Sunt buni prieteni, dar părinţi înainte de toate. Maya e pe primul loc pentru ei! Iată că acum i-au organizat o petrecere de ziua ei de naştere. Şapte ani împlineşte pe 25 ianuarie. I-au cumpărat un tort superb, a avut şi lumânări! Cât s-a bucurat micuţa!

"Este ziua Mayei , dar noi am sărbătorit o astăzi ! 🤍 La mulţi ani, @maya.mihalache , copil bun şi cuminte ! Te iubim din suflet ! Sa ai o viaţa lunga, plină de fericire, sănătate , iubire şi pace in suflet ! Dumnezeu sa te binecuvânteze 🤍🙏🏼🎂", a scris Misha pe Instagram.

Cei trei s-au şi pozat ca o adevărată familie. Connect-R şi Misha apare lângă Maya, suflă toţi în lumânări. Se pare că sunt fericiţi, iar cei doi se concentrează pe creşerea copilului lor chiar dacă sunt separaţi. 

Foto: Instagram

Mai multe