Courteney Cox regretă procedurile cosmetice care i-au schimbat fizionomia. Actriţa spune că arăta ciudat

21 februarie 2022   Vedete

În viaţa fiecărei femei, vine o vreme când simte că este nevoie de intervenţii cosmetice mai serioase.

Speriată de riduri mai ales când lumea are aşteptări mari de la vedete, şi Courtney Cox a acceptat să îşi facă injecţii ce promit întinerirea, dar din păcate nu au făcut decât să o transforme în rău. Însăşi vedeta recunoaşte că arăta foarte ciudat.

Bruneta din Friends, acum în vârstă de 57 de ani, e de părere că niciodată nu şi-ar mai face astfel de proceduri. Ea a declarat ”Sunday Times Style Magazine”: ”Vine o perioadă când începi să nu te mai recunoşti. Mi-am dat seama că mă schimb, că îmbătrânesc. Şi am început să-mi vânez tinereţea. Nu am vrut să dau drumul anilor frumoşi să plece atât de repede. Nu mi-am dat seama cât de mult mă schimbau injecţiile. Acum nu aş mai face această greşeală”, a recunoscut ea cu regret. Şi este decisă să îmbătrânească graţios.

Anul trecut, toţi actorii din Friends s-au reunit. Şi dintre toţi, putem spune cu siguranţă că Jennifer Aniston şi Courtney Cox sunt cele două doamne care au îmbătrânit cel mai frumos.

Cox recunoaşte că mult timp a fost ok cu procedurile, însă la un moment dat şi-a dat seama că trebuie să se oprească: devenise altcineva, era de nerecunoscut.

Asta nu înseamnă că a renunţat la îngrijire. Actriţei îi place să testeze produse noi, însă neapărat non-invazive: ”Mă dau în vânt după produse noi”, recunoaşte vedeta. Şi mărturiseşte că efectiv nu poate să creadă. Că în trei ani vârsta ei va începe cu cifra 6. Este într-adevăr, un moment delicat. Şi probabil că toate femeile îl înţeleg şi doresc să îl amâne cât mai mult.

Mai multe