Cove şi-a dus soţia la Roma. Cum au petrecut

10 februarie 2022   Vedete

Cove şi soţia au fugit pentru câteva zile la Roma.

Cei doi s-au relaxat, s-au plimbat şi nu au ratat o sesiune de shopping pe Via Corso. “A fost un weekend prelungit, am vrut să ieşim un pic în afară, doar noi doi.  Pe 2 ianuarie stăteam de vorbă şi am zis: “hai să mergem undeva!” Şi aşa am ales Roma, un oraş pe care l-am văzut de multe ori şi pe care îl îndrăgesc”, spune prezentatorul Flash Monden de la Prima TV.

Cove a avut parte şi de o întâlnire surpriză la Roma, cu Papa Francisc. “Duminică, am ieşit în Piaţa San Pietro şi era plin de oameni. Ca în vremurile de dinainte de pandemie. Chiar mă miram să văd atâta lume într-un loc. Apoi, am înţeles. De la un geam, Papa Francisc rostea o rugăciune. A fost un moment unic, care mi-a umplut inima de bucurie”.

Cu grade multe în termometre, 17, şi reduceri la tot pasul, prezentatorul a îmbinat plimbarea cu shopping-ul. “Am mâncat bine, nu m-am grăbit nicăieri să văd obiective turistice, am preferat de data asta relaxarea, Şi am profitat de sezonul de reduceri.  La Roma, toată lumea poartă masca pe stradă, foarte rar vezi fără mască şi mulţi au FFP2”, a mai spus Cove.

Mai multe