CRBL a fost pus la cratiţă de Mircea Dinescu. Uite cum s-a descurcat FOTO&VIDEO
Artistul a ajuns la Cetate, pe malul Dunării, unde a fost pus să facă mai puţină politică, dar să deguste din delicatesele pregătite de poet.
„M-am bucurat foarte tare când am primit invitaţia la Politică şi delicateţuri, pentru că îmi doream mult să îl cunosc pe domnul Dinescu. Îl ştiam de când eram mic, de când prezenta Revoluţia la televizor... îmi doream să îl cunosc ca om şi eram foarte nerabdător şi emoţionat, în timp ce conduceam spre locul înregistrării.
Îmi făceam gânduri, ce să îl întreb, cum să îi răspund, ce o să mă întreabe...mai pe scurt, emoţii”, mărturiseşte CRBL, pe numele său adevărat Eduard Andreianu, la sosirea la Port Cetate pentru filmarea ediţiei din 17 noiembrie a emisiunii Politică şi delicateţuri. Dar emoţiile au fost doar declarative, pentru că invitatul se simte ca peştele-n apă în prezenţa lui Mircea Dinescu.
Cei doi s-au apucat imediat pe treabă: au aşezat pe grătar câteva bucăţi de muşchiuleţ de porc, pe care poetul le-a învelit în leguma simbol a Olteniei, prazul. Au urmat pe gratar momiţe de viţel, stropite cu vin şi zeamă de portocală şi înghesuite în ardei copţi, iar la final o frigăruie tot din momiţe şi legume.
CRBL s-a declarat satisfăcut de munca prestată în calitate de ajutor de bucătar şi a povestit că, atunci când era foarte tânăr, a lucrat şi ca ajutor de barman.
Pe muzica Marianei Risipitu şi a tarafului său, cei doi s-au retras pe malul Dunării, păziţi de căţeii de la Cetate, pentru a gusta din ce au preparat şi pentru a pune ţara la cale. CRBL a mai povestit despre aventura trăită prin India, iar Dinescu l-a descusut despre afaceri, viaţa de familie şi planuri de viitor.
„Este foarte simpatic, mi-a plăcut foarte mult de el”, conchide Dinescu la finalul întâlnirii cu CRBL care a fost difuzată ieri la „Politică şi delicateţuri”, pe TVR1, TVR1 HD şi online pe TVR+.