Crina Abrudan, senzaţională la 44 de ani. De ziua ei, fosta prezentatoare TV a pozat ca un adevărat manechin

18 ianuarie 2022   Vedete

Fosta vedetă a postului Antena 1 rămâne în topul celor mai frumoase femei chiar şi după schimbarea prefixului, demonstrându-ne că vârsta e chiar numai un număr.

A fost mereu un etalon de frumuseţe şi fineţe şi, chiar şi la împlinirea vârstei de 44 de ani, rămâne un model aspiraţional pentru tinerele fete. Nu a avut niciodată probleme cu greutatea, a fost mereu atentă la aspectul ei şi a îndrăznit să adopte şi un stil vestimentar avangardist. Unde mai pui că este de o discreţie admirabilă şi s-a ţinut departe de scandaluri, având un "CV" de vedetă curat.

De ziua ei, Crina Abrudan şi-a oferit un pictorial incendiar, care să-i pună în valoare trupul cu măsuri ideale, pentru care lucrează zilnic. Căci, chiar dacă gena o ajută din plin să nu acumuleze kilograme nedorite, acele forme tonifiate se datorează orelor de fitness intens. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan)

View this post on Instagram

A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan)

Judecând după forma ei fizică de invidiat, dar şi după pasiunea pe care a făcut-o pentru competiţia "Survivor", credem că ar face faţă cel puţin câtorva trasee sportive din Republica Dominicană. Oricum, "proba costumului de baie" ar fi câştigată detaşat!

Crina Abrudan a renunţat la pupitrul ştirilor în 2014. În iulie 2017, ea şi Gabi Popescu şi-au unit destinele, după o relaţie de lungă durată. Cei doi au fost cununaţi de cunoscutul antrenor Cosmin Olăroiu şi Luminiţa, soţia acestuia.

FOTO: Instagram

Mai multe