Crina Abrudan, sexy la premiera filmului "Octav". A purtat o rochie prin care i s-a văzut lenjeria intimă!

5 octombrie 2017   Vedete

Miercuri seara, o mulţime de vedete s-au reunit pentru un eveniment de amploare în lumea cinematografiei, premiera filmului  "Octav", în regia lui Sergiu Ioan Celebidachi, care s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti.

A purtat cea mai sexy rochie.

Crina Abrudan, fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, şi-a făcut şi ea apariţia la această gală, îmbrăcată într-o superbă rochie de seară, semitransparentă, prin care i s-au văzut picioarele ferme, dar şi lenjeria intimă.

Crina este o nonconformistă atunci când vine vorba de ţinutele pe care le poartă la evenimente. După ce marţi seara a făcut furori la Media Music Awards, îmbrăcată cu o cămaşă scurtă, cu decolteu adânc şi un sutien sexy, iar în  partea de jos acoperită doar cu o fustă din curele de piele, acum a optat pentru o rochie lungă prin care s-a văzut totul.

Aseară a spus PREZENT la premiera celui mai aşteptat film al anului şi a decis să-şi continue şirul apariţiilor sexy, cu lenjeria intimă la vedere. Vedeta a strălucit în rochia sa neagră, creaţie Marie Ollie, prin care i s-au văzut picioarele, dar şi ce a purtat pe sub - un body provocator.

A purtat aceeaşi rochie şi la o nuntă.

Crina Abrudan a fost una dintre cele mai impresionante apariţii, prin prisma rochiei îndrăzneţe pe care a purtat-o. Nu e de mirare că este una dintre ţinutele preferate ale vedetei, căci  este a doua oară când o îmbracă, în doar o săptămână. Crina a mai purtat rochia semitrasparentă la o nuntă în weekend, dovadă stau şi fotografiile de pe contul său de Instagram.

Foto: Arhiva OK!, Instagram Crina Abrudan

Mai multe