Cristian Ţânţăreanu, internat cu coronavirus: ''E nenorocire!''

27 octombrie 2021   Vedete

S-a vaccinat, dar tot a ajuns la spital. Cristian ‘Ţâmţăreanu a făcut coronavirus, o formă gravă a bolii şi a fost spitalizat la Matei Balş.

“Am fost bolnav, m-am vindecat. Am stat în spital două săptămâni, tot cu Covidul ăsta. Eram vaccinat de două ori şi, când am ajuns în spital, trebuia să fac doza trei. Probabil am făcut o formă mai nu ştiu cum, dar tot nu a fost prea uşoară. De vreo cinci zile am venit acasă. Am stat în spital o săptămână, şi o săptămână acasă. Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital. E nenorocire! Mai am nişte medicamente de luat şi cam asta este treaba. La Matei Balş am fost internat, nu ştiu cum este în altă parte, dar m-am uitat cum funcţionează treaba o săptămână şi sunt mari profesionişti”', a declarat Cristian Ţânţăreanu pentru Fanatik.

Omul de afaceri nu îi înţelege pe cei care nu se vaccinează.

“Numai citind numărul de morţi şi de internaţi la ATI e suficient. Nu trebuie să te pricepi. Sunt foarte mulţi idioţi, eu i-aş aresta. Din cauza lor am ajuns să moară pe zi în România câţi mor în toată Europa. Asta e crimă!”

Mai multe