Cristina Cioran, primele impresii după ce şi-a întâlnit fetiţa

21 iulie 2021   Vedete

A tras spaima vieţii atunci când şi-a adus fetiţa pe lume mult mai devreme decât era preconizat, dar lucrurile merg în direcţia dorită. Cristina Cioran şi-a întâlnit fetiţa. Micuţa se află în prezent la incubator.

„Eu sunt foarte bine şi cea mică e foarte bine. Fetiţa este la incubator. O văd din trei în trei ore. Astăzi mi-a zâmbit. E emoţionant. Răspunde bine la toţi stimulii. Totul e în regulă. Respiră singură. Va mai sta în incubator până începe să mănânce singurică”, a declarat Cristina la Pro TV.

Prezentatoarea crede că totoxiinfecţia alimentară cu care s-a pricopsit a grăbit naşterea. „Poate că a fost mai bine aşa. Poate că era mai grav dacă nu năşteam. Duminică am intrat în travaliu, aveam dureri mari de burtă, avem şi nişte contracţii, era combinată treaba. Mi-am dat seama că devine grav, am sunat la salvare, m-a luat şi m-a dus la spital, unde am născut.

Am avut o toxiinfecţie alimentară, de la ceva greşit mâncat, iar pe fondul ăsta s-a declanşat travaliul. Mai aveam o grămadă până la termen”, a mai spus Cristina.

Mai multe