Cu ce probleme se confruntă Cătălin Botezatu la 54 de ani. A mers din nou la control în Turcia

4 decembrie 2020   Vedete

A trecut printr-o mulţime de experienţe atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. La 54 de ani, Cătălin Botezatu se dedică trup şi suflet tot carierei lui, însă se mai confruntă şi cu mici probleme de sănătate. 

Cătălin Botezatu a împlinit 54 de ani pe 3 decembrie. Anul acesta nu a făcut o petrecere grandioasă aşa cum obişnuia în alţi ani, din cauza pandemiei toţi ne-am schimbat, la fel şi obiceiurile noastre. Aceasta a preferat să sărbătorească altfel, s-a asigurat că este bine din punct de vedere medical:

'Cu sănătatea sunt ok. Am fost în urmă cu trei săptămâni la control în Turcia şi mi s-a spus să am mai multă grijă de mine, să evit efortul, stresul. În continuare iau medicamentele prescrise de medicul meu. Cu sănătatea nu este de glumă, aşa că înţelegi de ce nu vreau cadouri de ziua mea.", a spus el pentru click.ro.

Anul viitor se gândeşte să facă o petrecere mare de ziua sa: "La anul fac 55 de ani, deci e o vârstă rotundă, aşa că o să-mi iau revanşa cât pentru doi ani. Până atunci îmi doresc să fiu sănătos, să fiu liniştit. Cum ziceam, e prima dată când nu mă aniversez şi când nu-mi fac planuri de Sărbători. Am primit mesaje de la ora 12 noaptea, sute de mesaje, de telefoane, m-a lăsat bateria la un moment dat şi nu ştiam de ce nu mai sună telefonul. De fapt, era închis."

Deşi suntem în anul pandemiei de coronavirus, Cătălin Botezatu a spus că această perioadă nu a fost pentru el una rea: "A fost un an foarte bun pentru mine. A fost o toamnă extrem de plină, cu multe prezentări prin ţară. Am avut show-uri de modă în Paris, la Craiova, la Timişoara, Cluj, Arad, iar zilele trecute un show online "Miss Măriuţă", care s-a bucurat de mult succes. Apoi, emisiunea "Bravo, ai stil", de la Kanal D, plus proiectele pe care le pregătesc pentru anul viitor. Deci, pot să spun că am avut activitate, nu am stat deloc, nu am întrerupt nimic. Nu am resimţit pandemia din punctul acesta de vedere, slavă Domnului!"

Foto: Facebook

Mai multe