Cu ce se ocupă acum Amalia, după ce şi-a dat demisia de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Iubitul pilot o susţine necondiţionat

22 iunie 2020   Vedete

Vă amintiţi de Amalia de la "Neatza cu Răzvan şi Dani"? De luni de zile nu a mai apărut la TV, dar sigur vă puteţi vedea cu ea într-un alt loc, dacă plănuiţi să călătoriţi cu avionul. 

Cu siguranţă vă aduceţi aminte de frumoasa Amalia, cea care a fost colegă de emisiune cu Răzvan Simion, Dani Oţil, dar şi Flavia Mihăşan. Făceau echipă în fiecare dimineaţă la matinalul de la Antena 1. Iată că echipa a suferit ceva modificări, Amalia şi-a dat prima demisia în decembrie, a urmat Flavia Mihăşan care a şi devenit mamă pentru prima oară. Echipa de la Antena 1 arată diferit acum!

Dar cu ce se ocupă Amalia de când a renunţat la televiziune? Aceasta lucrează la Romatsa, după cum scrie chiar pe pagina ei de Facebook şi după cum a spus şi ea. Când a anunţat plecarea ei în direct de la Antena 1, mulţi s-au gândit atunci că aceasta îşi doreşte să fie stewardesă, iată că visul ei era cu totul altul. Este controlor de trafic aerian.

"Multe pasiuni n-am avut, dar pe 3 dintre ele le ştiţi şi voi: muzica, televiziunea şi aviaţia. Pe primele doua le-am marcat în tinereţe, acum o urmez pe a 3-a. VA MULTUMESC ENORM SI VA IUBESC ! Am început să lucrez la Romatsa R.A  pe December 11, 2019 . Romatsa R.A Air Traffic Controller. Visul meu s-a împlinit", a dezvăluit Amalia pe reţelele de socializare.

Se pare că cel care a susţinut-o necondiţionat a fost chiar iuitul său, pilotul Andrei Andu. Cei doi au o relaţie de peste doi ani de zile, o relaţie pe care au ţinut-o însă departe de camerele de filmat. Se iubesc şi sunt fericiţi. Amalia mai are şi un fiu, un băieţel, dintr-o relaţie anterioară. 

În decembrie 2019, Amalia Ştefania şi-a dat demisia de la Antena 1

Amalia a luat-o pe un nou drum în decembrie 2019, după ce anunţat chiar în direct că renunţa la job-ul său, nu va mai prezenta horoscopul în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani". 

„Aproape 6 ani alături de aceşti oameni minunati. Va mulţumesc din suflet pentru toată această perioadă. Aţi fost lânga mine şi când mi-a fost bine, dar şi când am plâns. Ne-am jucat toate jocurile, ne-am costumat în multe personaje, am spus mult prea multe previziuni astrologice şi câte n-am facut. Nu-mi plac despărţirile, dar uneori viaţa ne duce spre diferite căi.", a mărturisit ea atunci. 

Foto: Facebook 

Mai multe