Cum a cheltuit Matthew Perry banii câştigaţi din succesul Friends: plătea o fostă iubită însărcinată să-i cumpere droguri

7 decembrie 2020   Vedete

Toţi au fost luaţi prin surprindere la sfârşitul lui noiembrie, când starul din serialul Friends şi-a anunţat logodna.

Asta pentru că Matthew Perry părea de mult în derivă, iar aspectul lui neglijent şi nepăsător numai a bărbat fericit în amor nu arăta. Ei bine, da, actorul de 51 de ani a declarat că s-a logodit cu femeia cu care are o relaţie din 2018, Molly Hurwitz, în vârstă de doar 29 de ani. 

Ar fi prima căsnicie a celui care l-a jucat pe Chandler în serialul Friends şi prima lui încercare de a se aşeza la casa lui, după o existenţă marcată de dependenţa de droguri şi de alcool.

Despre acest trecut negru al actorului a vorbit recent o fostă iubită, pe numele ei Kayti Edwards. Aceasta a avut o relaţie scurtă cu Perry în anii 2000, apoi a rămas prietenă cu el. În urmă cu 10 ani, dependenţa actorului devenise atât de urâtă, încât ajunsese să se folosească de această amică-fostă iubită, însărcinată în acea vreme cu alt bărbat, pentru a o trimite să cumpere droguri de la dealeri. Actorul îi spunea acesteia că niciun poliţist nu avea să o oprească pentru verificări, datorită stării ei de gravidă în cinci luni.

Rolul femeii era clar: Matthew stabilea cu dealerii ce cantitate de droguri să cumpere şi la ce preţ, apoi Kayti mergea cu maşina şi ridica pachetul, pentru a nu-l expune pe star. Dar amica lui Perry nu risca gratis, ci era plătită pentru serviciile ei chiar şi cu 4.000 de dolari pe zi. Conform spuselor acesteia, Matthew o asigura că banii nu erau o problemă şi că veniturile de pe urma succesului din Friends l-au asigurat financiar pentru tot restul vieţii.

După ce a atins fundul abisului, Matthew s-a internat, pentru a treia oară, la dezintoxicare, în anul 2011. Astăzi, starul din serialul Friends pretinde că a scăpat de această dependenţă care i-a distrus cariera, iar logodnica lui este una dintre persoanele care l-au motivat în acest sens.

Mai multe