Cum a reacţionat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama sa a pozat în Playboy. Ruxandra are 11 ani

18 septembrie 2020   Vedete

În urmă cu zeci de ani, Ioana Ginghină a avut curajul şi a pozat nud în Playboy. Avea 20 de ani pe atunci şi un viitor strălucit. Mai târziu şi-a format o familie, are o fiică căreia i-a dezvăluit despre pictorialul provocator în revista dedicată bărbaţilor. 

Ioana Ginghină a divorţat de Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale. Atunci, actriţa a decis să îi spună Ruxandrei lucruri mai puţin cunoscute din viaţa ei, precum pictorialul din Playboy. 

"Nu regret pictorialul pe care l-am făcut. Mi se pare cam mare ipocrizia: dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată şi cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean şi  e OK, iar la noi nu e OK. Ruxandra nu a văzut pozele, dar ştie.

Când a fost divorţul, eu am ţinut să îi spun cam tot ce putea să apară în presă şi să o afecteze. Dacă eram profesoară, poate era ceva ciudat. Fiind actriţă, fiind singură în perioada aceea, având 20 şi ceva de ani, nu mi s-a părut aşa o problemă. Ruxi nu a avut nici o reacţie când i-am spus despre pictorial, vrea să se facă şi ea actriţă", a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină. 

Cum se înţelege Ioana Ginghină cu fiica ei, după divorţul de Alexandru Papadopol

Mama şi fiica au o relaţie foarte bună. Recent, actriţa a dezvăluit: "Cum e viaţa noastră? E perfectă şi Ruxandra a realizat asta duminica, când am fost în vizită la nişte copii mai puţin norocoşi. Secretul fericirii este să apreciem ceea ce avem şi să ne uităm întotdeauna în jos. 🙏 Şi nu uita, daruieşte: un zâmbet, o vorba frumoasă, o carte, o înghetata... adu bucurie celor din jur!", a scris ea pe Facebook. 

Foto: Facebook 

Mai multe