Cum a slăbit Adele: Dieta şi exerciţiile pe care le-a urmat vedeta

13 noiembrie 2019   Vedete

Despărţirea de soţul său, Simon Konecki, după şapte ani petrecuţi împreună, pare să fi dat startul acestei schimbări remarcabile, însă Adele nu şi-a propus să slăbească doar ca să arate bine. „Pentru ea, nu-i vorba despre slăbit. Vrea să fie sănătoasă pentru fiul ei. Chiar dacă noua sa rutină de exerciţii a fost o provocare, este foarte dedicată”, a declarat o sursă.

Cântăreaţa este de mai mulţi ani adepta dietei Sirtfood, care activează sirtuinele, proteine care reduc inflamaţia din organism. Potrivit BBC, cercetătorii cred că sirtuinele pot influenţa şi capacitatea corpului de a arde grăsimea şi accelerează metabolismul, o acţiune combinată care are ca rezultat pierderea în greutate.

În meniu sunt incluse merele, citricele, pătrunjelul, caperele, coacăzele, căpşunele, soia, tumericul, ceapa roşie, rucola, uleiul de măsline, kale, vinul rosu, ceaiul verde, cafeaua si ciocolata neagră.

Dieta este împărţită în două etape. Mai întâi, trebuie să reduci consumul la 1.000 kcal timp de trei zile, consumând trei sucuri de legume, frunze sau fructe verzi şi o masă solidă în fiecare zi. De la a patra zi pâna la a şaptea, aportul de calorii creste la 1.500 kcal, cu două sucuri verzi şi două mese pe zi.

A doua etapă durează două săptămâni şi te ajută să slăbeşti într-un mod controlat şi sustenibil, scrie InStyle. Printre alimentele şi bauturile permise în această fază se numără ceaiul verde, kale, citricele, turmericul şi afinele.

Citeşte continuarea pe andreearaicu.ro

Mai multe