Cum arată acum fiul Sofiei Vergara: Manolo are 27 de ani

13 ianuarie 2020   Vedete

El este rodul primei iubiri a actriţei. În vârstă de 27 de ani, Manolo Gonzalez Vergara este model şi actor

Manolo a venit pe lume din căsnicia Sofiei cu iubitul ei din liceu, Joe Gonzalez. Sofia s-a căsătorit la doar 18 ani, iar la 20 de ani l-a adus pe lume pe Manolo, în septembrie 1992. Din păcate, părinţii băiatului au divorţat chiar anul următor. Se căsătoriseră de prea tineri...

Sofia a continuat, însă, să-şi crească fiul cu multă atenţie şi dragoste, cei doi fiind foarte apropiaţi. Şi tatăl Jose a rămas prezent în viaţa fiului. "Eram foarte tânără când am divorţat de tatăl lui, aşa că l-am crescut încercând să-i fiu cel mai bun exemplu şi să-i ofer tot ce este mai bun", a declarat Vergara.

Manolo şi-a făcut debutul în modelling în anii 90, într-o reclamă alături de mama sa, publicată într-o revistă. Era doar un copil pe atunci. Debutul real şi l-a făcut, însă, în 2014, în revista Paper, într-un shooting inspirat de filmele lui Pedro Almodovar.  Foarte curând a devenit interesat şi de actorie. Manolo a apărut alături de mama sa în filme precum Hot Pursuit, dar şi în alte câteva producţii în care mama lui nu a fost implicată. Şi chiar a regizat două scurtmetraje.

Nu în ultimul rând, Manolo este foarte apropiat de actualul partener de viaţă al mamei lui, Joe Manganiello (foto jos). De altfel, el este cel care a condus-o pe mama sa la altar, atunci când Sofia s-a căsătorit cu Joe.

Foto: Instagram

Mai multe