Cum arată Angelina Jolie pe timpul pandemiei. Actriţa de 45 de ani este incredibil de slabă

24 iulie 2020   Vedete

E admirată pentru frumuseţea ei, pentru trăsăturile naturale, dar este incredibil de slabă! Angelina Jolie atrage din nou atenţia, chiar şi pe timpul pandemiei, cu fizicul său. Chiar dacă poartă haine negre, până în pământ, se poate observa ce fizic are!

Multe tinere visează să devină actriţe cunoscute precum Angelina Jolie sau măcar să semene cu ea! Actriţa, chiar de la începutul carierei, a impresionat cu chipul său, cu ochii fermecători, cu buzele cărnoase, cu trăsăturile sale superbe! Anii au trecut, s-a căsătorit cu Brad Pitt, a devenit mamă, a divorţat, toate greutăţile din viaţă se pare că şi-au pus amprenta asupra corpului său. Sau ea şi-a dorit să fie aşa de slabă?

La fiecare apariţie pare că Angelina Jolie e din ce în ce mai slabă. Actriţa în vârstă de 45 de ani nu pare că ar mânca ceva, dimpotrivă, trăieşte doar cu apă? Este mai slabă decât o adolescentă, poate mai slabă decât fiicele sale. Angelina Jolie a apărut acum într-un aeroport din Los Angeles. 

Starul a coborât cu copiii săi din avionul privat fiind surprinsă în mai multe poze. Angelina Jolie poartă o rochie neagră, lungă, cu mâneci, fiind încălţată într-o pereche simplă de papuci. Chiar şi aşa se poate observa ce picioare subţiri are. Sigur nu cântăreşte mai mult de 55 de kilograme.

La un moment dat, celebra actriţă a dezvăluit cum se menţine în formă. Este vorba despre un produs, Keto Pure, pe care chiar ea l-a creat. Acesta stimulează arderea grăsimilor şi nu a carbohidraţilor.

"Toată viaţa am fost pasionată de greutatea mea din cauza presiunilor Hollywood-ului de a rămâne tineri.  În ultimii 20 de ani, am călătorit în lume de unde am adus ingrediente organice şi remedii pentru pierderea în greutate. Aşa s-a născut afacerea", a spus actriţa într-un interviu.

Foto: Profimedia

Mai multe